Platte daken

PLATTE DAKEN

Dakwerker van platte daken voor je nieuwbouw of renovatie ?

Je nieuwbouwwoning uitrusten met een plat dak? Of ben je op zoek naar een dakwerker voor een reparatie of renovatie van je plat dak? Dan is D&C dakwerken de partner die je zoekt. Als het gaat om een renovatie van je plat dak, gaan wij kijken welke delen aan vervanging toe zijn. Zoals bij hellende daken is het belangrijk een goede dakstructuur te hebben. 

Om deze goede structuur te bekomen werken wij uitsluitend met kwalitatieve materialen van topmerken. In samenspraak en luisterend naar jouw voorkeuren, gaan wij jouw begeleiden in je keuze van deze materialen. 

dakwerker platte daken

Jouw dakwerker van platte daken van het hoogste niveau

Ontwerp zonder titel (12)

Platte daken zijn steeds populairder aan het worden en worden meer en meer gekozen als dakbedekking van een nieuwbouwwoning. Ze zorgen voor een architecturaal hoogtepunt, waardoor een woning er wat strakker gaat uitzien, deze dakbedekking is een goed alternatief voor de hellende daken.

Als je denkt aan platte daken dan kan je kiezen voor roofing of EPDM. Beide hebben grote voordelen. Door een plaatsbezoek gaan wij samen achterhalen waar jouw voorkeuren liggen en wat de keuze van bedekking gaan worden voor ieders budget. 

EPDM

EPDM is een syntetisch rubber. Kies je voor je plat dak EPDM dan kies je voor een hoge levensduur, een sterke UV-bescherming en een onderhoudsvrije dakbedekking. 

EPDM wordt koud geplaatst en verlijmd op je isolatie. EPDM van Firestone heeft ook een levensduur van ongeveer 50 jaar.

ROOFING

Roofing wordt gebrand op de isolatie, door de bitumen zorgen wij voor een waterdichtheid. Het spreekt uiteraard voor zich dat hier vakwerk aan te pas komt.  

Roofing van Soprema heeft een levensduur van om en bij de 30 tot 40 jaar.

DAKISOLATIE

Door een goede dakisolatie kan je je energiefactuur drastisch doen dalen. Ook de waarde van je woning gaat hierdoor stijgen. 

Je kan je energiefacturen nog meer laten dalen door het plaatsen van zonnepanelen. Vraag ons vrijblijvend advies voor het plaatsen van zonnepanelen.