Zonnepanelen

Zonnepanelen

Je energie verbruik laten dalen door het plaatsen van zonnepanelen? Dat is altijd een goed idee. Ook na het afschaffen van de terugdraaiende teller. 

Onze ervaren adviseurs komen ter plaatse om je advies te geven over de juiste manier om de juiste kw te plaatsen. Wij bieden niet zomaar panelen aan, maar gaan samen kijken naar wat jij zoekt. Plaatsen doe je best op een geisoleerd dak om de premies te bekomen.

Door de afschaffing van de terugdraaiende teller is de manier van plaatsen en het gebruik een klein beetje verandert. Wil je ook graag weten hoe en wat voor jouw het interessantste is? Vul het onderstaande formulier in en de adviseur in jouw regio neemt contact met je op.

 

D&C dakwerken zonnepanelen

Zonnepanelen, jouw zonnige energie!

Onafhankelijk advies?

Als wij zeggen onafhankelijk advies, bedoelen wij dat ook zo. Wij zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan 1 merk. Wij werken met alle goede merken op de markt. Verschillende panelen, omvormers en batterijen zorgen ervoor dat wij voor elke situatie de juiste offerte kunnen adviseren. Zo moeten wij niet 1 merk naar voor schuiven. Want iedereen zijn situatie is anders.

Welke merken dat wij verdelen?  

Hieronder vind je de lijst van omvormers die wij plaatsen. Maar geef jij de voorkeur naar een bepaald paneel, dan zullen wij als jouw situatie dit ook toelaat voor een goed rendement, deze zeker ondersteunen. Onze ervaren adviseurs zullen jouw door heel het proces begeleiden, van het advies tot de keuring, registratie en de premies.

Enkele van onze vele merken